top of page
Keravan Kokoomus

Keravan Kokoomus 

 

Me kokoomuslaiset haluamme luoda yhteiskunnan, jossa Sinulla ja minulla on mahdollisuus omilla valinnoillamme vaikuttaa omaan elämäämme.

Kokoomuspolitiikkaa vuodesta 1919

 

Puheenjohtajan tervehdys vuodelle 2023

Keravan Kokoomus on Kansallisen Kokoomuksen paikallisyhdistys. Yli satavuotias vireä yhdistys toimii nimensä mukaisesti Keravalla. Yhdistyksen jäsenmäärä on kasvussa ja se on tällä hetkellä reilut 100 jäsentä. Toimintaamme kuuluvat erilaiset jäsentilaisuudet ja vierailut esimerkiksi eduskuntaan. Noudatamme toiminnassamme Kansallisen Kokoomuksen arvoja ja luotamme ihmisten omaan harkintakykyyn ja vastuulliseen toimintaan. Keravan kunnallispolitiikassa kannatamme vastuullista taloudenpitoa, joka luo kestävän pohjan toiminnalle. Kuluvan vuoden tärkein panostus on kevään eduskuntavaalit, joissa tavoitteemme on suurimman puolueen asema ja politiikan suunnanmuutos: suomalainen hyvinvointiyhteiskunta on pelastettava! Oma eduskuntavaaliehdokkaamme on kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu Terhi Enjala, jonka kampanjan tukijoukkoihin jokainen on tervetullut. Mikäli koet Keravan Kokoomuksen toiminnan omaksesi, tervetuloa mukaan!

 

Riikka Hjelt, Keravan Kokoomus ry puheenjohtaja 

 

 

 

Keravan Kokoomus ry hallituksen jäsenet vuodelle 2023:

 

Riikka Hjelt, puheenjohtaja

Harri Koski, varapuheenjohtaja

Ossi Honkasalo, sihteeri

Pia Keski-Jaskari, taloudenhoitaja

Juuso Byckling

Mikko Masalin 

Ulla Mäkinen

Marja Suomela

Janne Vasama

Siltanen-Riikka1500px.jpg
KvaKok-Hallitus2023.jpg

In Memoriam
Esa Savenius 1962–2022

EsaSaveniusTeltta.jpg

Esa Savenius oli aktiivisesti mukana Keravan kuntapolitiikassa vuodesta 2012 lähtien. Hän toimi mm. kaupunginvaltuutettuna, kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana sekä Keravan Kokoomus ry:n varapuheenjohtajana. Kesän 2021 kuntavaaleissa Esa oli kokoomuksen äänikuningas Keravalla ja hänet valittiin Keravan kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi. Yhdistyksen jäsenet muistavat Esaa suurella lämmöllä ja kaipauksella.

Muistokirjoitus Opettaja-lehdessä

bottom of page